Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Er is een groot verschil tussen het kopen van voetbalschoenen en zaalvoetbalschoenen. Zo geven zaalvoetbalschoenen veel meer grip op het speelveld dan schoenen met noppen.

De juiste zaalvoetbalschoenen uitkiezen kan nog vaak lastig zijn voor velen. Ben je een speler die het moet hebben van zijn snelheid of vind je het belangrijker dat je heel stevig staat en veel precisie in een pass kan leggen? In het eerste geval zouden wij een schoen kiezen die erg licht is en ervoor gemaakt is om je extra power te geven tijdens sprints. Wanneer je voor precisie en controle kiest, is gewicht van ondergeschikt belang.

Of je brede of smalle voeten hebt, maakt ook een groot verschil tijdens het spelen. Als je smalle voeten hebt, is het niet verstandig om te brede zaalvoetbalschoenen te kopen. Omdat je voet niet de gehele schoen opvult, krijg je last van blaren en gaat de schoen kapot. Dit geldt andersom ook. Brede voeten passen ook niet in smalle schoenen. Bovendien kan dit ook nog flinke blessures opleveren als je niet oppast.

Bekijk onze collectie zaalvoetbalschoenen en vind jouw perfecte voetbalschoen!

Door verder gebruik te maken van Sportschoenen4u.nl ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten