Login

Register

Login

Register

Zaalvoetbalschoenen

Zaalvoetbalschoenen kopen?

Zaalvoetbal (futsal) is een snellere, intensievere en meer technische variant van voetbal. Het wordt (zoals de naam al doet vermoeden) binnen gespeeld, op een gladde en harde ondergrond. Met je normale veld voetbalschoenen heb je weinig te zoeken in de zaal, gelukkig heeft Sportschoenen4u.nl een ruim aanbod zaalvoetbalschoenen. Deze zaalvoetbalschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor het spelen van zaalvoetbal ook wel futsal genoemd. Zaalvoetbalschoenen kenmerken zich door de gladde (lichtgekleurde) zool. Zaalvoetbalschoenen zijn op een dusdanige manier ontworpen, dat ze maximale stabiliteit aan de voet geven tijdens het snelle (vijf tegen vijf) spel. Daarnaast zijn zaalschoenen licht van gewicht voor optimale snelheid te bieden op de gladde ondergrond.

Welke zaalvoetbalschoen past bij mij?

Zaalvoetbalschoenen, of futsalschoenen (zoals ze in de zaalvoetbalwereld ook wel worden genoemd), beschikken over een rubberen zool met een laag profiel. Ze zijn tegenwoordig in alle soorten, maten- en kleuren te verkrijgen. Bij Sportschoenen4u.nl vindt u zaalvoetbalschoenen van de merken Adidas, Nike en Mizuno. Zij ontwikkelen fantastische zaalschoenen, die zich kenmerken door hun opvallende uiterlijk.

Eisen waaraan een zaalvoetbalschoen moet voldoen

Wanneer je op zoek gaat naar een goede zaalvoetbalschoen, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal verschillende aspecten, voor een optimaal comfort. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat de schoen goed om de voet past. Daarbij moet je voornamelijk letten op de ruimte voor bij de tenen, maar ook de ruimte in de breedte van de zaalschoen.

Om optimale balcontrole in de zaal te hebben, is het belangrijk dat de schoen strak om de voet zit, maar niet té strak! Een goede futsalschoen is daarnaast flexibel, met name de zool. Om dit te controleren is het belangrijk om de zool te buigen. Let goed op de flexibiliteit van de schoen en de eenvoudigheid waarop deze buigt. De zaalvoetbal schoenen die wij aanbieden in onze webshop, voldoen aan alle hedendaagse eisen voor de juiste stabiliteit en het meest optimale comfort. Let ook op de hak van de schoen. Deze moet voldoende steun en stabiliteit bieden en voldoende meegeven. Het is namelijk niet de bedoeling dat je druk op de achillespees ervaart tijdens een sprint in de zaal.

De zaalvoetbalschoenen moeten ook goed kunnen ademen, zodat vocht direct kan worden afgevoerd. Tot slot is het van belang om de nieuwe zaalschoenen eerst goed in te lopen. Ga dus niet direct een wedstrijd spelen op zaalvoetbal schoenen die je nog nooit hebt gedragen. Dit kan irritaties en blessures veroorzaken. De schoenen moeten zich namelijk eerst vormen aan jouw voeten.

Zaalvoetbalschoenen outlet

Bekijk ons complete en meest uitgebreide assortiment en koop vandaag nog jouw meest favoriete zaalvoetbalschoenen op Sportschoenen4u.nl! Heeft u vragen over bepaalde zaalvoetbalschoenen, de bezorging of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Alle 21 resultaten

Op zoek naar nieuwe zaalvoetbalschoenen? Bestel uw nieuwe zaalschoenen dan eenvoudig en zeer voordelig bij Sportschoenen4u.nl. Topservice en zeer lage verzendkosten.

Door verder gebruik te maken van Sportschoenen4u.nl ga je akkoord met ons cookie beleid. Sluiten