Minimaal 10% korting!!   Verzenden: € 4,50    Boven € 100 geen verzendkosten   Alle topmerken

slide
Voetbalshirts kopen
Barcelona, Ajax, PSV, Manchester City, AC Milan, PSG....de voordeligste originele voetbalshirts kunt u hier bestellen!

Real Madrid voetbalshirt & outfit

Real Madrid voetbalshirt & outfit

Als u op zoek bent naar Real Madrid voetbalshirt & outfit, dan ben je bij Sportschoenen4u.nl zeker op de juiste plaats. Wij vinden het heel belangrijk dat Real Madrid voetbalshirt & outfit voldoet aan uw wensen. Er zij zoveel verschillende Real Madrid voetbalshirt & outfit dat het soms moeilijk is om te vinden wat u zoekt. Bij Sportschoenen4u.nl vindt u normale, trendy, degelijke of luxe Real Madrid voetbalshirt & outfit. Heeft u nog vragen over Real Madrid voetbalshirt & outfit? Neem dan contact met ons op, en wij helpen u graag verder!

Toont 1–12 van 14 resultaten

Real Madrid voetbalshirt & outfit

Het Real Madrid voetbalshirt & outfit is afkomstig uit de officiële collectie van ‘Los Blancos’ voor het seizoen 2016/2017. Sterspelers als Cristiano Ronaldo, Gareth Bale en Sergio Ramos zullen allemaal te bewonderen zijn in deze shirts & outfits. Alle Real Madrid voetbalshirts zijn gemaakt met de Adidas Climacool technologie, en zijn dus van erg hoge kwaliteit.

Adidas Climacool technologie

De verwerkte ClimaCool technologie is een combinatie van prestatie stoffen, open mesh en ventilatiekanalen die koele lucht de kleding in laat stromen, en warmte en zweet naar buiten. Hierdoor blijf je droog, comfortabel en presterend op je top in de meest verhitte wedstrijden.

Heeft u vragen over de Real Madrid voetbalshirts & outfits, de bezorging of een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.