Login

Register

Login

Register

Chelsea voetbalshirt & outfit

Chelsea voetbalshirt & outfit

Het Chelsea voetbalshirt & outfit is afkomstig uit de officiële collectie van ‘The Blues’ voor het seizoen 2016/2017. Sterspelers als Diego Costa, Eden Hazard en Cesc Fàbregas spelen allemaal in deze outfit. Alle Chelsea voetbalshirts zijn gemaakt met de Adidas Climacool technologie, en zijn dus allemaal van zeer hoge kwaliteit.

Adidas Climacool technologie

De verwerkte ClimaCool technologie is een combinatie van prestatie stoffen, open mesh en ventilatiekanalen die koele lucht de kleding in laat stromen, en warmte en zweet naar buiten. Hierdoor blijf je droog, comfortabel en presterend op je top in de meest verhitte wedstrijden.

Heeft u vragen over de Chelsea voetbalshirts  & outfit, de bezorging of een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Alle 2 resultaten

 • Sale
  75%

  Adidas Chelsea FC Home Replica Jersey 16/17 Jr

  Het Adidas Chelsea Wedstrijdshirt Thuis 16/17 Junior is afkomstig uit de officiële collectie van ‘The Blues’ voor het seizoen 2016/2017. Sterspelers als Diego Costa, Eden Hazard en Cesc Fàbregas zullen in de strakke adizero uitvoering …

  €69.95 €17.50
 • Sale
  75%

  Adidas Chelsea Home Replica Jersey 16/17 Heren

  Het Adidas Chelsea Wedstrijdshirt Thuis 16/17 Senior is afkomstig uit de officiële collectie van ‘The Blues’ voor het seizoen 2016/2017. Sterspelers als Diego Costa, Eden Hazard en Cesc Fàbregas zullen in de strakke adizero uitvoering …

  €89.95 €22.50
Haal hier uw Chelsea voetbalshirts op sportschoenen4u.nl! Deze officiële voetbalshirts van het engelse team Chelsesa kunnen heel gemakkelijk van u zijn. Aarzel dus niet en bestel!