Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Squashschoenen

Squash schoenen kopen?

Ga je vaak squashen? Zorg dan voor goede squash schoenen! Schoenen maken het verschil op de baan tussen goed en slecht spel. Je spel wordt pas echt razendsnel wanneer je om de haverklap van richting veranderd. Dit kan natuurlijk niet zonder sterke enkels en goede schoenen! Zorg dat je een lichte schoen hebt die goed om je voeten zit. Een goede schoen omsluit je enkels en ondersteunt je voet. Bij brede enkels kun je beter kijken naar schoenen van Asics. Veel modellen van Asics zijn namelijk gemaakt voor mensen met brede enkels. Bij sportschoenen4u vind je altijd het paar squash schoenen dat je zoekt! In het mooie assortiment vind je schoenen van het merk Asics.

Welke squashschoenen passen bij mij?

Vraag je jezelf af welke squashschoenen het beste bij jou passen? Bij het kopen van squash schoenen is het belangrijk dat je schoenen koopt die goed passen, daarnaast is demping en goed omsluitende hiel belangrijk. Met slecht passende schoenen mis je snelheid en souplesse in je spel. Je kunt er zelfs blessures aan over houden!

Squash schoenen van Asics – Asics is een Japanse fabrikant van sportschoenen en -kleding en behoort tot de 5 grootste producenten van sportartikelen en -accessoires ter wereld. Asics is een acroniem voor “Animas Sana In Corpore Sano” wat staat voor een gezonde ziel in een gezond lichaam. Asics heeft de laatste jaren een reputatie opgebouwd en staan garant voor stevige squashschoenen. Sportschoenen4u biedt diverse soorten squashschoenen van Asics

Heeft u vragen over de squash schoenen van Sportschoenen4u? of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Enige resultaat

  • Sale
    €15 korting

    Asics Upcourt 4 GS

    De Upcourt ™ 4 GS-schoen is ontworpen voor indoor-atleten die nieuw zijn in het spel en biedt een combinatie van lichtgewicht flexibiliteit, ondersteuning en duurzaamheid. Deze indoor-indoorschoen voor …

    49.95 34.95
Ben je op zoek naar voetbal-, hardloop-, tennis-, basketbal-, handbalschoenen, etc.? Dan bent u bij Sportschoenen4u.nl op het juiste adres. Wij vinden het heel belangrijk dat sportschoenen voldoen aan al uw wensen. Er zijn heel veel verschillende sportschoenen, dus of je nu op zoek bent naar een normale, trendy, luxe of een niet zo modieuze sportschoen, Sportschoenen4u.nl heeft het allemaal voor jou!

Door verder gebruik te maken van Sportschoenen4u.nl ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten