Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Slippers

Sport slippers

vaak vergeten aankoop bij het beoefenen van een sport zijn de slippers. Vooral bij een sport met veel uit-wedstrijden zijn slippers eigenlijk ideaal, want je weet nooit precies wat je aantreft in een kleedlokaal bij een uitwedstrijd.  Wat je vaak  aantreft is een vloer die vol zit met gras of modder of andere viezigheden. Als u zich dan wilt wassen, wat wel zo handig en lekker is na een wedstrijd, is het zwaar onhygiënisch om dan met blote voeten op de ondergrond te lopen. Het zou zelfs gevaarlijk kunnen zijn om op zo’n ondergrond te lopen. Stel eens voor dat u of uw kind een wondje heeft opgelopen op zijn voet tijdens de wedstrijd en dan op een vieze ondergrond moet lopen.

Het aanbod sport slippers

Verder weet u niet wie er voor u in de douche of in het kleedlokaal was geweest. Meestal is de vloer heel nat, waardoor u heel makkelijk uit kan glijden en zonder kleren is dit niet echt heel prettig. De slippers zijn niet allen te gebruiken voor tijdens het douchen, maar zijn ook noge ens  uiterst comfortabel, waardoor u ze op allerlei andere momenten bij u thuis of ergens anders ook kan gebruiken. Bespaar uzelf deze ongemakken en haal hier uw slippers op Sportschoenen4u.nl.

Bekijk ons aanbod aan slippers. Ze zijn te vinden in verschillende kleuren, merken en maten.

Sportschoenen4u.nl biedt van diverse topmerken slippers aan. Wij bieden deze slippers aan tegen absolute top prijzen. Mocht uw favoriete product er niet tussen staan, of heeft u andere vragen. Neem gerust contact met ons op!  U kunt ook altijd een mailtje sturen naar info@sportschoenen4u.nlvoor meer informatie of een prijsopgave.

There are no products matching the selection.

Door verder gebruik te maken van Sportschoenen4u.nl ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten