Login

Register

Login

Register

Korting + spaarpunten!
Contact - tel. 053 432 0498
Korting + spaarpunten!
Contact - tel. 053 432 0498
Goed 8.9 uit 10

Nike schoenen

Nike schoenen

Sportschoenen4u.nl is de Nike schoenen shop bij uitstek. In de Nike shop van Sportschoenen4u.nl vind je Nike schoenen voor elke ondergrond of sport zoals: Voetbalschoenen, Tennisschoenen, basketbalschoenen, hardloopschoenen, volleybalschoenen, ga zo maar door. Al deze Nike schoenen koop je heel gemakkelijk online bij Sportschoenen4u.nl

De naam Nike is afkomstig van de Griekse godin van de overwinning. Dit geeft wel aan hoe ambitieus Nike is. Niet voor niks dat nu al legendarische sporthelden als Cristiano Ronaldo, Roger Federer, Koby Bryant maar ook legendarische clubs als FC Barcelona, PSG en Manchester City voor Nike kiezen. Zij vertrouwen allemaal op de kwaliteit en technieken van Nike. Het innovatieve hart van Nike licht al bij zijn oprichters, de atletiek coach Bill Bowerman zocht altijd al manieren om zijn renners tactisch voordeel te geven in de vorm van betere schoenen, sportdrankjes etc. Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds de drijvende kracht van Nike. Innovatie. Neem ook een voorsprong op je tegenstanders met je eigen paar schoenen van Nike. Bestel je schoenen van NIke nu extra voordelig bij Hockeygear.eu! je bent hier aan het juiste adres! Je vind bij ons namelijk een mooi assortiment van de beste Nike schoenen.

Bekijk hier u schoenmaat

Maattabel

Bekijk hier de tabellen om schoenmaten te vinden.

Tips voetbalschoenen kopen!

let erop dat de schoen goed past een te grote schoen zal de balcontrole belemmeren maar de schoen mag ook zeker niet knellen. Let goed op dat uw hak goed aansluit.
als u voetbalschoenen koopt voor uw kind, koop ze dan niet te groot met de gedachten hij/ zij groeit er wel in.
Ook moet u goed op de demping van de schoen letten. Deze is ook erg belangrijk voor een stabiele houding voor voet en enkels. Stampen en springen mag geen enkele belemmering geven dmv pijn.
Let ook goed op de noppen van de schoen en op welke ondergrond je gaat spelen.
Mochten de voetbalschoenen van leer zijn en erg nat geworden zijn? Laat ze dan langzaam opdrogen. Niet bij de verwarming. Het beste is als ze droog zijn ook nog even in te vetten.

Sportschoenen4u.nl biedt van diverse topmerken voetbalaccessoires aan. Wij bieden deze voetbalaccessoires aan tegen absolute top prijzen. Mocht uw favoriete product er niet tussen staan, of heeft u andere vragen. Neem gerust contact met ons op!  U kunt ook altijd een mailtje sturen naar info@sportschoenen4u.nlvoor meer informatie of een prijsopgave.

Resultaat 1–12 van de 77 resultaten wordt getoond

Load more