Minimaal 10% korting!!   Verzenden: € 4,50    Boven € 100 geen verzendkosten   Alle topmerken

slide
Voetbalschoenen van Calcio Italia
Vervaardigd met Nederlandse passie en van italiaanse kwaliteit...

Calcio Italia sportschoenen

Calcio Italia sportschoenen

Ben je op zoek naar voetbal-, hardloop-, tennis-, basketbal-, handbalschoenen, etc.? Dan bent u bij Sportschoenen4u.nl op het juiste adres. Wij vinden het heel belangrijk dat sportschoenen voldoen aan al uw wensen. Er zijn heel veel verschillende sportschoenen, dus of je nu op zoek bent naar een normale, trendy, luxe of een niet zo modieuze sportschoen, Sportschoenen4u.nl heeft het allemaal voor jou!

Alle 2 resultaten weergegeven

Calcio Italia voetbalschoenen

Calcio Italia voetbalschoenen ademen Italië, en voetbal. Italië en voetbal gaan tenslotte hand in hand. Italianen staan bekend om hun emotie, hun temperament en hun feilloze gevoel voor stijl, mode en kwaliteit. Calcio Italia is hier een verlengde van. wat letterlijk vertaald “Voetbal Italië” betekend is ontstaan uit al deze Italiaanse kwaliteiten. Design, stijl, pasvorm, comfort, functionaliteit en temperament zijn allemaal verwerkt in de handgemaakte voetbalschoenen van Calcio Italia. Vanaf de oprichting van het merk in 1992, zijn de schoenen in Italië gemaakt met veel liefde, passie en vakmanschap. Stijl is niet afhankelijk van kleur, goedkope producties en mode, maar stijl straal je uit door kwaliteit te leveren en eenvoudig te zijn met een superieure pasvorm. Dat is waarom Calcio Italia is opgericht en ook de manier waarop we inmiddels al meer dan 22 jaar voetbalschoenen maken!

Waarom Calcio Italia voetbalschoenen?

Spelers die op Calcio Italia lopen of gelopen hebben willen bijna nooit meer wat anders. De schoen zit al snel als gegoten en voelt als een leren pantoffel om de voet. Door het gebruik van leer gaat de schoen ook helemaal naar je voet staan en gaat hij alleen maar lekkerder zitten. Kwaliteit en vakmanschap staan nog steeds enorm hoog in het vaandel en dat is ook waarop Calcio Italia zich onderscheid van de grote merken.

Bestel eenvoudig en voordelig sportschoenen van het merk Calcio Italia. Calcio Italia is vervaardigd met de Nederlandse passie en van de italiaanse kwaliteit.

Heeft u vragen over een Calcio Italia sportschoen, de bezorging of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.