Login

Register

Login

Register

Korting + spaarpunten!
Contact - tel. 053 432 0498
Korting + spaarpunten!
Contact - tel. 053 432 0498
Goed 8.9 uit 10

Merk sportschoenen

Op zoek naar schoenen van een bepaald merk? Bij sportschoenen4u ben je aan het juiste adres! Hier vind je schoenen van alle grote merken zoals Adidas, Asics, Brabo, Nike Dita, Kempa, K-Swiss en Mizuno. Je vind hier dankzij het grote assortiment voor verschillende indoor en outdoor sporten, altijd de sportschoen die jij zoekt! Het is belangrijk dat een schoen goed past, hierbij zijn de volgende punten erg belangrijk: goede schokdemping, stabiliteit en steun, draagcomfort, bescherming en grip.

Welke merken vind je bij sportschoenen4u?

Adidas komt altijd met goede sportschoenen en onderscheid zich door de uitstekende kwaliteit en mooie looks. U zult de sportschoenen van Adidas natuurlijk herkennen aan de befaamde drie strepen. Het sportkledingmerk adidas is een van oorsprong Duits bedrijf uit Herzogenaurach. Het bedrijf is vernoemd naar de oprichter, Adolf (Adi) Dassler.

Haalt u Asics sportschoenen in huis dan weet u dat u gebakken zit. Asics biedt u een schoen met comfort en kwaliteit van de bovenste plank. Daarnaast zien de schoenen van Asics er natuurlijk ook heel fashionable uit! ASICS is een Japanse fabrikant van sportschoenen en -kleding en behoort tot de 5 grootste producenten van sportartikelen en -accessoires ter wereld. De naam is een acroniem van Anima Sana In Corpore Sano, (Latijn) en staat voor een gezonde ziel in een gezond lichaam.

Brabo sportschoenen staan voor goede kwaliteit. Dit vindt u terug in elke sportschoen van Brabo dankzij de stevige zool en de goede grip.

Nike staat al jarenlang voor innovatie, kwaliteit en prachtige looks. Wanneer je een sportschoen van Nike in huis haalt weet je dat je kwaliteit binnenhaalt. Daarnaast zien alle schoenen van Nike er altijd weer fantastisch uit. Nike, Inc. is een Amerikaans concern. Het logo van de onderneming, de Swoosh, is een van ‘s werelds herkenbaarste en bekendste merktekens. Bill Bowerman en Phil Knight richtten het bedrijf in 1962 onder de naam “Blue Ribbon Sports” (BRS) op en veranderden in 1978 de naam in Nikè, naar de Griekse godin van de overwinning.

Bij Dita vinden ze dat optimale grip essentieel is en dat merk je! De schoenen van Dita maken dankzij de optimale grip, de flexibiliteit en het comfort van de schoen echt het verschil. Dankzij het microfiber bovenwerk zijn de sportschoenen van Brabo echte lichtgewicht sportschoenen, toch bieden ze de juiste ondersteuning op de plekken waar dit nodig is. Daarnaast zijn de sportschoenen uitgerust met speciale flexzones die zorgen voor de ideale afwikkeling van de voet.

Sinds 1966 heeft K-Swiss altijd voor innovatie, kwaliteit en stijl gestaan. In 1966 maakte K-Swiss haar opwachting op Wimbledon met de eerste Amerikaanse leren sportschoen. Generaties later staat K-Swiss nog steeds voor stijl en kwaliteit op en langs de sportzalen en -velden.

Bij Mizuno zijn ze dagelijks bezig met het ontwikkelen van unieke producten die de prestaties van elke sporter verbeteren. Dit willen ze bereiken door de nieuwste technologische ontwikkelingen toe te passen zodat de producten van Mizuno u net een stap verder brengen en u tiptop in vorm houden, ongeacht de omstandigheden. De sportschoenen van Mizuno zullen u helpen de best mogelijke atleet te worden die u kunt zijn!

Vragen over een paar schoenen? Of een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Resultaat 1–12 van de 352 resultaten wordt getoond

Load more