Login

Register

Login

Register

MENUMENU

Basketbalschoenen Adidas

Adidas basketbalschoenen

Adidas basketbalschoenen haal je bij Sportschoenen4u.nl. Bij ons vind je namelijk een goed samengesteld assortiment met precies de schoenen die je zoekt. Basketbalschoenen zijn tegenwoordig bijna een vorm van lifestyle opzich geworden. De tijd dat je alleen maar zwarte en witte modellen in het basketbal zag is voorbij, de modellen zijn kek en soms zelfs flashy te noemen. Basketballers laten zien waar ze voor staan met behulp van hun basketbalschoenen. Maar ook de korfballers en volleyballers spelen tegenwoordig op basketbalschoenen. Waarom? Omdat ze naast zeer functioneel, ook een fraai design hebben. Felle kleuren passen bij jou sportieve imago. Je basketbalschoenen hoef je niet langer alleen op het veld te laten zien!

Waarom Adidas basketbalschoenen?

Adidas basketbalschoenen zetten je enkel goed ‘’vast’’. De basketbalschoenen hebben een ‘’lock’’systeem in de hiel waardoor je beter in de basketbalschoen zit. De zijwaartse basketbalbewegingen zijn heel specifiek en daardoor komt er veel druk te staan op de zijkanten van de basketbalschoenen. Een kleine uitsparing zorgt voor nog meer stabiliteit in de Adidas basketbalschoenen, waardoor je wendbaarder bent en de kans op blessures verkleint. De Adidas D Rose 3 is om die redenen een erg populaire basketbalschoen. Vooral voor de (grotere) guards (1+2) en de power forwards (3+4) is deze Adidas basketbalschoen een uitstekende keus. Dat komt doordat ze lichter zijn dan de hoge modellen, waardoor ze ook geschikt zijn voor snelle, maar toch krachtige spelers.

Sportschoenen4u.nl biedt van diverse topmerken basketbalschoenen aan. Wij bieden deze basketbalschoenen aan tegen absolute top prijzen. Mocht uw favoriete product er niet tussen staan, of heeft u andere vragen. Neem gerust contact met ons op!  U kunt ook altijd een mailtje sturen naar info@sportschoenen4u.nlvoor meer informatie of een prijsopgave.

There are no products matching the selection.

Door verder gebruik te maken van Sportschoenen4u.nl ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten