Minimaal 10% korting!!   Verzenden: € 4,50    Boven € 100 geen verzendkosten   Alle topmerken

slide
Sportschoenen kopen?
Sportschoenen4u.nl...de ideale webwinkel voor uw sportschoenen!

Thermokleding

Thermokleding

Toont 1–12 van 19 resultaten

Thermokleding

Thermokleding wordt gemaakt om het lichaam droog en op de juiste temperatuur te houden. Het moet dus verkoelend werken in de zomer en je warm houden in de winter. Door gebruik te maken van technische stoffen en geavanceerde weef- en breitechnieken wordt transpiratie van je huid opgenomen en naar buiten toe getransporteerd waar het kan verdampen of opgenomen kan worden door de tweede laag kleding.

Canterbury kleding

Canterbury houdt hockeyers al sinds 1904 warm tijdens het hockeyen. Van oorsprong is Canterbury eigenlijk een rugby merk, verschillende rugbyteams lopen nu nog rond in de tenues van Canterbury. Canterbury staat bekend om hun innovatieve kleding. De kleding van Canterbury is gemaakt om te excelleren in duurzaamheid en uw prestaties op het veld te verhogen. Met de kleding van Canterbury komt u dus goed voor de dag en haalt u elke hockeywedstrijd of training het onderste uit de spreekwoordelijke kan.

Heeft u vragen over een kledingstuk van Canterbury, over de bezorging of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.