Minimaal 10% korting!!    Verzenden: € 3,95     Boven € 100 geen verzendkosten     Alle topmerken

slide
Sportschoenen kopen?
Sportschoenen4u.nl...de ideale webwinkel voor uw sportschoenen!

Basketbalschoenen And1

Basketbalschoenen And1

Geen producten gevonden die overeenkomen met je selectie.

And1 basketbalschoenen

And1 basketbalschoenen haal je bij Sportschoenen4u.nl. Bij ons vind je namelijk een goed samengesteld assortiment met precies de schoenen die je zoekt. Basketbalschoenen zijn tegenwoordig bijna een vorm van lifestyle op zich geworden. De tijd dat je alleen maar zwarte en witte modellen in het basketbal zag is voorbij, de modellen zijn kek en soms zelfs flashy te noemen. Basketballers laten zien waar ze voor staan met behulp van hun basketbalschoenen. Maar ook de korfballers en volleyballers spelen tegenwoordig op basketbalschoenen. Waarom? Omdat ze naast zeer functioneel, ook een fraai design hebben. Felle kleuren passen bij jou sportieve imago.

Waarom And1 basketbalschoenen?

And1 basketbalschoenen zetten je enkel goed ‘’vast’’. De basketbalschoenen hebben een ‘’lock’’systeem in de hiel waardoor je beter in de basketbalschoen zit. De zijwaartse basketbalbewegingen zijn heel specifiek en daardoor komt er veel druk te staan op de zijkanten van de basketbalschoenen. Een kleine uitsparing zorgt voor nog meer stabiliteit in de And1 basketbalschoenen, waardoor je wendbaarder bent en de kans op blessures verkleint. De And1 Triple A Plus Mid is om die redenen een erg populaire basketbalschoen. Vooral voor de (grotere) guards (1+2) en de power forwards (3+4) is deze And1 basketbalschoen een uitstekende keus. Dat komt doordat ze lichter zijn dan de hoge modellen, waardoor ze ook geschikt zijn voor snelle, maar toch krachtige spelers.

Sportschoenen4u.nl biedt van diverse topmerken basketbalschoenen aan. Wij bieden deze basketbalschoenen aan tegen absolute top prijzen. Mocht uw favoriete product er niet tussen staan, of heeft u andere vragen. Neem gerust contact met ons op!  U kunt ook altijd een mailtje sturen naar info@sportschoenen4u.nlvoor meer informatie of een prijsopgave.